Tuinaanleg2018-08-11T12:58:04+00:00

Uw droomtuin werkelijkheid?

Onze ervaren, vakkundige en klantgerichte hoveniers brengen uw droomtuin tot leven.

U wilt uw complete tuin van A tot Z aan laten pakken? Geerts & Groenendaal doet dit graag én goed voor u. We zijn gespecialiseerd in het compleet aanleggen van tuinen. Van het grondwerk, de bestrating en het voorzien van uw gazon van graszoden of kunstgras tot de beplanting én het onderhouden van uw tuin. Al veel tevreden klanten genieten nu van een door ons aangelegde tuin. Mogen we van u de volgende tevreden klant maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom in contact

Veel klanten genieten al van hun tuin

Bent u de volgende? We overtuigen u graag zelf van de voordelen als u uw tuin door ons aan laat pakken. Maar we laten u liever overtuigen door tevreden klanten die u voorgingen en nu genieten van prachtige tuin. Bekijk ook eens een aantal tuinprojecten waar we trots op zijn!

Bekijk referenties

Alles in huis voor een prachtige tuin

Van grondwerk en bestratingen tot een graszoden- of kunstgras gazon en het onderhoud van uw tuin.

KUNSTGRAS GAZON

Geerts & Groenendaal kan u ook voorzien van een strak aangelegd en duurzaam kunstgras gazon voor een scherpe prijs.

GRASZODEN GAZON

Ook voor een natuurlijk graszoden gazon met de beste kwaliteit graszoden bent u bij ons aan het juiste adres.

TUINONDERHOUD

Niet zo’n groene vingers of uzelf gewoon ontzorgen? We zorgen er ook graag voor dat uw tuin er na aanleg perfect bij blijft liggen!

BESTRATING

Uw tuin voorzien van tuintegels of iets bestraten met stenen of sierbestrating? We staan voor u klaar.

GRONDWERK

We zijn gespecialiseerd in kleine grondwerken voor uw tuin, maar heeft u grotere plannen: bel of mail ons dan ook gerust.

Nog meer tuinwerkzaamheden die graag voor u doen

Een nieuwe tuin begint natuurlijk met een goed ontwerp. In 2D maken we graag een ontwerp die aan uw wensen voldoet. 3D tekeningen doen we niet zelf.

Steeds meer mensen kiezen voor tuintegels: het is mooi, makkelijk en onderhoudsvrij. Wilt u ook tuintegels en er zeker van zijn dat het super strak wordt gelegd? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Uw tuin is het mooiste als u een stukje privacy heeft. Laat ons uw schutting door ons stevig zetten. We kunnen u ook helpen bij de aanschaf van uw schutting!

Pergola’s zijn prachtig wanneer er bijvoorbeeld een natuurlijke gang van wordt gemaakt. Geerts & Groenendaal kan u helpen in uw zoektocht én u vervolgens voorzien van een natuurlijke, duurzame pergola.

Tuinverlichting kan een tuin een extra dimensie geven. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen uw tuin daarna snel voorzien van de mooiste tuinverlichting!

Een tuin zonder beplanting is als een huis zonder inrichting: kaal. Geerts & Groenendaal kan alle beplanting voordelig voor u kopen en uw tuin er mee beplanten.

Ook het lijmen van bijvoorbeeld antracieten blokken voor een mooie tuinmuur kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Een beregeningsinstallatie scheelt u veel tijd en energie. Geerts & Groenendaal kan u voorzien van een duurzame, professioneel aangelegde beregeningsinstallatie.

Staat er een boom of meerdere bomen in de weg? We halen ze op een veilige manier weg!

Moet u een nieuwe riolering of dient de huidige verlegd te worden? Geen probleem, neem contact met ons op!

We kunnen álles aan- en afvoeren wat er tijdens uw tuinproject nodig is of aan afval weg kan.

Kom in contact
Om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies en vragen we om uw contactgegevens bij het invullen van een contact- of offerteformulier. We gaan uiterst zorgvuldig met uw privacy om. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring. Druk op ´Akkoord´ als we cookies mogen gebruiken voor een optimale ervaring. Akkoord