Graszoden in Fijnaart bij VV de Fendert2018-12-15T09:56:25+00:00

Graszoden laten leggen in Fijnaart bij V.V. de Fendert

Na het uitbrengen van een offerte voor het leggen van graszoden bij VV de Fendert waren we direct enthousiast om daar te gaan kijken. Ieder hoveniers bedrijf zou graag zo’n groot oppervlak graszoden willen aanleggen op een sportpark waar wekelijks veel publiek komt. Na het verzetten van ongeveer 50 m3 overtollige grond zijn we de ondergrond los gaan maken met behulp van een grondfrees. Toen deze werkzaamheden waren verricht konden we beginnen met het leggen van het gazon volgens ons 12 stappenplan. Al deze werkzaamheden zijn door hard werken verricht in 1 dag. Een goede organisatie is hierbij het belangrijkste wat er is!

Aan het einde van de dag waren de verzorgers van de velden zéér enthousiast en heel tevreden met de geleverde werkzaamheden!

Wilt u ook zo’n prachtig graszoden gazon?

Offerte aanvragen
Om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies en vragen we om uw contactgegevens bij het invullen van een contact- of offerteformulier. We gaan uiterst zorgvuldig met uw privacy om. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring. Druk op ´Akkoord´ als we cookies mogen gebruiken voor een optimale ervaring. Akkoord