Gras kopen?

Gras kopen, het lijkt zo eenvoudig. Toch zijn er een aantal zaken waar u goed op moet letten of die u moet navragen bij de leverancier. Wij helpen u graag verder met tips bij het kopen van gras!

Expert tips bij het kopen van gras

  • Let bij het kopen van gras niet alleen op de laagste prijs. De kwaliteit van gras kan erg verschillen. Als u dus puur op de laagste prijs af gaat, kan het zijn dat dit erg lage kwaliteit gras is wat de duurzaamheid van uw gazon sterk beperkt.

  • Gras kopen bij een tuincentrum is vaak niet de slimste keuze, tenminste, niet als u écht vers gras wilt. Koop uw graszoden liever direct bij de teler, zodat u verzekerd bent van vers gesneden gras (max. 24 uur oud).
  • U kunt uw gras online kopen, maar het is ook zo handig dat het bij u thuis in de voor- of achtertuin komt te liggen. Kijk daarom bij het kopen van gras of thuisbezorging er bij zit of dat u het zelf op moet halen.
  • Weet u zeker dat u natuurlijk gras wil kopen? Kunstgras zou voor u een aantal voordelen kunnen hebben, zeker als u spelende kinderen in de tuin heeft! Kunstgras kopen doet u ook bij Geerts & Groenendaal. Bekijk hier alle kunstgras mogelijkheden.

Wilt u de zekerheid van een groen, duurzaam gazon?

Koop en laat het gras dan plaatsen door Geerts Groenendaal Hoveniers!

Offerte aanvragen