Bestrating2018-08-11T14:59:41+00:00

Bestrating met een strak eindresultaat

Mede mogelijk gemaakt door onze vakkundige mensen

Ook al uw bestrating werkzaamheden kunt u met een gerust hart bij Geerts & Groenendaal neerleggen. Of u nu van plan bent om uw tuin te voorzien van tuintegels, uw oprit wilt bestraten, uw (dak)terras wil voorzien van tegels, een vlonder wil of sierbestrating: wij zorgen ervoor dat het er superstrak in komt te liggen voor een even zo strakke prijs!

Waarom? Omdat wij nauw samenwerken met onze leveranciers van bestrating materialen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een scherpe prijs, maar ook van een ruim aanbod aan stenen en tegels.

Contact opnemen

Wilt u ook zo’n mooie bestrating

We overtuigen u graag van de voordelen als u de bestrating door ons aan laat pakken. Maar we laten u liever overtuigen door tevreden klanten die u voorgingen en nu genieten van een mooi terras of ander verhard deel. Bekijk ook eens een aantal projecten waar we trots op zijn!

Bekijk referenties

Waarom uw tuin laten bestraten door Geerts & Groenendaal hoveniers?

Wij, Jimmy Geerts en Roy Groenendaal, hebben een aantal jaar geleden onze ‘groene vingers’ ineen geslagen om mensen zoals u tevreden te maken met een compleet nieuwe tuin, een nieuw gras- of kunstgras gazon, bestrating of grondwerk. Bij Geerts Groenendaal bent u verzekerd van een prachtig resultaat voor een prachtige prijs. We ontzorgen u ook graag met het onderhoud van uw tuin!

Vaste bestrating leverancier

Het voordeel voor u?

Onze vaste bestrating leverancier Davco zit bij ons op het terrein dus alle soorten bestrating kunnen we snel leveren voor een scherpe prijs.

Strak & Snel

Naar een prachtig eindresultaat

We werken snel én zorgen ervoor dat de bestrating er super strak in komt te liggen. Zo kunt u snel genieten van een prachtig eindresultaat.

Tevreden voorgangers

Zij vertellen het u graag

Laat u niet door ons overtuigen maar door al onze tevreden klanten die u voorgingen.

Kom in contact
Om deze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en u van dienst te kunnen zijn gebruiken we cookies en vragen we om uw contactgegevens bij het invullen van een contact- of offerteformulier. We gaan uiterst zorgvuldig met uw privacy om. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring. Druk op ´Akkoord´ als we cookies mogen gebruiken voor een optimale ervaring. Akkoord